Till Ellinor Essen

Om du läser detta så ska du veta att jag tänker på dig varje dag.. Jag hoppas att det går bra med Carisma och att du hittar någon snygg hingst till Jasmine! ;) Nu har jag inte Fazenda längre, ska kanske provrida en ponny som heter Monlight Shadow`"Måna". Hon är en D-ponny, så den storleken passar nog mig liite bättre än Fazenda, hon var ju typ 165 cm. Jag hoppas att vi ändå kan träffas någon dag, skulle vara riktigt kul. Vi bor ju inte så långt bort från varanda heller.
Jag hoppas verkligen att du och Carisma tar er långt i dressyren, det kommer ni säkert göra, jag menar, ni är så fina tillsammans så det är 100% säkert att ni går långt!<3

Hoppas att du inte är arg för alla gånger jag slutat blogga och sedan börjat, och sedan slutat osv, men det var just med det att jag inte skulle ha kvar Fazenda längre.. Det var tufft och så men nu har jag gjort beslutet och ska ju kanske få hjälpa till med Måna.

Ha en bra fortsättning Ellinor Essen, det har varit jätte roligt att blogga med dig, jag hoppas återigen att du och Carisma tar er långt.



RSS 2.0